Gynekolog

Gynekolog

Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver idag Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus, Haninge vårdcentral och Qualicare Specialistvård Handen. Vi håller just nu på att utöka vår verksamhet vi Handens Närsjukhus. Vi har vårdavtal med Region Stockholm.

På Vårbergs Vårdcentral har vi idag cirka 7000 listade patienter. Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus är en mångkulturell mottagning där flera språk behärskas av vår personal. I dagsläget har vi förutom vårdcentralen en ortopedmottagning samt hudmottagning i Vårberg.

På Haninge Vårdcentral har vi sedan starten den 16 september 2019 redan listat cirka 2700 patienter. Vi har precis öppnat Qualicare Specialistvård Handen där vi för närvarande har en ortopedmottagning samt fotvårdsmottagning men vi önskar nu utöka verksamheten med flera mottagningar.

Vi finns söder om Stockholm och har goda kommunikationer till samtliga verksamheter. Ena mottagningen i Haninge ligger precis vid pendeltåget (station Handen) och Handenterminalen och den andra ligger vid Handens närsjukhus. Till Vårberg tar du dig till oss med tunnelbanans röda linje mot Norsborg. Vi ligger mitt i Vårbergs centrum, 1 trappa upp. 

Om dig:
Vi söker dig som specialist i gynekologi och obstetrik. Det är meriterande om du kan tänka dig att vara medicinskt ansvarig för verksamheten.

Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ och dess unika behov. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska.

Vi dokumenterar journalsystemet TakeCare och det är även meriterande om du arbetat i TakeCare tidigare.

Dina arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som specialistläkare på en gynekologisk mottagning.

Vi kan erbjuda en flexibel anställning med mycket goda villkor för rätt person. Tjänsten innebär arbete i våra lokaler vid Handens närsjukhus, vid intresse kan arbete även i Vårberg bli aktuellt.

Övrigt:
Arbetstider: måndag till fredag 08:00-17:00
Löpande urval av inkomna ansökningar kommer att ske under ansökningstiden.

Anställningsvillkor:
Enligt överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning, sex månaders provtjänstgöring tillämpas. Vi har kollektivavtal. Friskvårdsbidrag.

Kontaktpersoner:
Addnan Jwayed, verksamhetschef
E-post: addnan.jwayed@qualicare.se
Mobil: 073-528 82 11

Elin Holm, vårdadministrativt ansvarig
E-post: elin.holm@qualicare.se
Mobil: 070-374 62 19

Ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 30 augusti 2020.
Mejla din ansökan till: info@qualicare.se
Märk din ansökan med Gynekolog

Välkommen med din ansökan!