Haninge Vårdcentral

Haninge Vårdcentral

På Haninge Vårdcentral arbetar personal från flera olika yrkeskategorier. Hos oss arbetar legitimerade specialister inom allmänmedicin, psykolog, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare.

Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och åkommor. Vi ordnar även med en remiss till specialistvård om behovet finns.

NYHET!
Vi på Haninge vårdcentral vill informera om att vi kan erbjuda digital vård i form av videosamtal till dem som är listade hos oss. För att boka ett läkar- eller sjuksköterskebesök via video kontaktar du vårdcentralen som vanligt via telefon på 08-420 001 00.

Det som behövs för att besöket ska kunna genomföras är att du laddar ned en APP som heter VårdX3, den går att ladda ned gratis via Appstore eller Googles motsvarighet. Du behöver även ha Bank id.

När du varit i kontakt med oss och bokat dit första videobesök ska du:
1. Ladda ned appen.
2. Det kommer upp en ruta där du ska fylla i qualicare (med små bokstäver) och tryck på OK.
3. Logga in med Bank id. Detta behövs endast första gången.
4. Man måste godkänna notiser och tillgång till kameran på telefonen.

Du kommer få bekräftelse om när läkare eller sjuksköterska kommer kontakta dig. När det är dags för ditt videobesök ringer vi upp dig och du behöver bara svara i telefonen för att det ska fungera.

I menyn till vänster kan du läsa mer om oss på Haninge Vårdcentral

Varmt välkommen till oss!