Hudläkare

Hudläkare

Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver idag Vårbergs Vårdcentral med två specialistmottagningar (hud- och ortopedmottagning), Haninge Vårdcentral och en ortopedmottagning vid Handens Närsjukhus. Parallellt med detta önskar vi även öppna fler specialistmottagningar i Haninge. Vi har vårdavtal med Region Stockholm.

På Vårbergs Vårdcentral har vi idag cirka 7000 listade patienter. Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus är en mångkulturell mottagning där flera språk behärskas av vår personal. På Haninge Vårdcentral har vi sedan starten den 16 september 2019 redan listat cirka 2200 patienter.

Vi finns söder om Stockholm och har goda kommunikationer till samtliga verksamheter. Ena mottagningen i Haninge ligger precis vid pendeltåget (station Handen) och Handenterminalen och den andra ligger vid Handens närsjukhus. Till Vårberg tar du dig till oss med tunnelbanans röda linje mot Norsborg. Vi ligger mitt i Vårbergs centrum, 1 trappa upp.

Om dig:
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation och är specialistutbildad inom dermatologi/venereologi.

Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ och dess unika behov. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för en specialistläkare inom vårdvalet hudsjukvård. Det är meriterande om du kan tänka dig att arbeta som MAL för en framtida mottagning i Handen men det är inget krav.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska. Vi dokumenterar journalsystemet TakeCare och det är även meriterande om du arbetat i TakeCare tidigare.

Tjänsten innebär arbete i våra lokaler vid Vårbergs Vårdcentral och läkarhus men kan även innebära arbete i Handen framgent.

Övrigt:
Arbetstider: måndag till fredag 08:00-17:00. Löpande urval av inkomna ansökningar kommer att ske under ansökningstiden.

Anställningsvillkor:
Enligt överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning, sex månaders provtjänstgöring tillämpas. Vi har kollektivavtal. Friskvårdsbidrag.

Kontaktpersoner:
Addnan Jwayed, verksamhetschef
E-post: varberg@qualicare.se

Ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 30 oktober 2020.
Mejla din ansökan till: ansokan@qualicare.se
Märk din ansökan med Hudläkare.

Välkommen med din ansökan!