Medicinsk fotvårdare

Medicinsk fotvårdare

Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver idag Vårbergs Vårdcentral med två specialistmottagningar (hud- och ortopedmottagning), Haninge Vårdcentral och snart en ortopedmottagning vid Handens Närsjukhus. Parallellt med detta önskar vi även öppna fler specialistmottagningar i Haninge. Vi har vårdavtal med Region Stockholm.

På Vårbergs vårdcentral vi har idag cirka 7000 listade patienter. Vårbergs Vårdcentral och läkarhus är en mångkulturell mottagning där flera språk behärskas av vår personal. På Haninge Vårdcentral har vi sedan starten den 16 september 2019 redan listat cirka 1300 patienter.

Vi finns söder om Stockholm och har goda kommunikationer till samtliga verksamheter. Ena mottagningen i Haninge ligger precis vid pendeltåget (station Handen) och Handenterminalen och den andra ligger vid Handens närsjukhus. Till Vårberg tar du dig till oss med tunnelbanans röda linje mot Norsborg. Vi ligger mitt i Vårbergs centrum, 1 trappa upp.

Om dig:
Vi söker dig som är utbildad medicinsk fotvårdare.  Det är meriterade om du har erfarenhet av patienter med diabetes, cirkulationsrubbningar och andra grava fotproblem p.g.a. reumatiska, ortopediska och neurologiska sjukdomar. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska.

Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ och dess unika behov. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter:
Som medicinsk fotvårdare hos oss kommer du att ha sedvanliga arbetsuppgifter som fotvårdare och enligt vårdavtal fotvård.  Vi dokumenterar journalsystemet TakeCare och det är meriterande om du arbetat i TakeCare tidigare. Tjänsten innebär arbete i våra lokaler vid Handens närsjukhus.

Övrigt:
Arbetstider: måndag till fredag 08:00-17:00
Löpande urval av inkomna ansökningar kommer att ske under ansökningstiden.

Anställningsvillkor:
Enligt överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning, sex månaders provtjänstgöring tillämpas. Vi har kollektivavtal. Friskvårdsbidrag.

Kontaktpersoner:
Addnan Jwayed, verksamhetschef
E-post: addnan.jwayed@qualicare.se
Mobil: 073-528 82 11

Elin Holm, vårdadministrativt ansvarig
E-post: elin.holm@qualicare.se
Mobil: 070-374 62 19

Sista ansökningsdagen är den 2 februari 2020. Märk din ansökan med medicinsk fotvård.

Välkommen med din ansökan!