Medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare

Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver idag Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus, Haninge vårdcentral och Qualicare Specialistvård Handen. Parallellt med detta håller vi också på att utöka vår verksamhet Haninge. Vi har vårdavtal med Region Stockholm.

På Vårbergs Vårdcentral har vi idag cirka 7000 listade patienter. Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus är en mångkulturell mottagning där flera språk behärskas av vår personal. På Haninge Vårdcentral har vi sedan starten den 16 september 2019 redan listat cirka 2700 patienter.

Vi finns söder om Stockholm och har goda kommunikationer till samtliga verksamheter. Ena mottagningen i Haninge ligger precis vid pendeltåget (station Handen) och Handenterminalen och den andra ligger vid Handens närsjukhus. Till Vårberg tar du dig till oss med tunnelbanans röda linje mot Norsborg. Vi ligger mitt i Vårbergs centrum, 1 trappa upp. 

Om dig:
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har erfarenhet av primärvård och specialistvård i öppenvård.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska.

Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ och dess unika behov. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter:
Som medicinsk sekreterare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter journalskrivning och diagnosregistrering. Vi dokumenterar journalsystemet Take Care och det är meriterande om du arbetat i Take Care tidigare.

Tjänsten innebär arbete i samtliga verksamheter. Vi erbjuder en flexibel tjänst där du kan välja om du vill arbeta på distans eller sitta på mottagningen, i den omfattning som passar dig bäst.

Övrigt:
Arbetstider: måndag till fredag 08:00-17:00
Löpande urval av inkomna ansökningar kommer att ske under ansökningstiden. 

Anställningsvillkor:
Enligt överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning, sex månaders provtjänstgöring tillämpas. Vi har kollektivavtal. Friskvårdsbidrag.

Ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 30 augusti 2020.
Mejla din ansökan till: info@qualicare.se
Märk din ansökan med Medicinsk sekreterare