Undersköterska, timvikarie

Undersköterska, timvikarie

Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver idag Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus, Haninge vårdcentral och Qualicare Specialistvård Handen. Parallellt med detta håller vi också på att utöka vår verksamhet Haninge. Vi har vårdavtal med Region Stockholm.

På Vårbergs Vårdcentral har vi idag cirka 7000 listade patienter. Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus är en mångkulturell mottagning där flera språk behärskas av vår personal. På Haninge Vårdcentral har vi sedan starten den 16 september 2019 redan listat cirka 2700 patienter.

Vi finns söder om Stockholm och har goda kommunikationer till samtliga verksamheter. Ena mottagningen i Haninge ligger precis vid pendeltåget (station Handen) och Handenterminalen och den andra ligger vid Handens närsjukhus. Vår mottagning i Vårberg ligger mitt i Vårbergs centrum.

Om dig:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av att arbeta på en vårdcentral och eller specialistmottagning. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska. Kan du flera språk ser vi det som meriterande.

Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ och dess unika behov. Du tycker även att det är viktigt med bemötande och att varje mötet med våra patienter ska bli så bra som möjligt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter:
Som undersköterska hos oss kommer du att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska  på en vårdcental och specialistmottagning. I arbetet ingår receptionsarbete, hemsjukvård samt att ta prover i vårt egna laboratoriom. Vi dokumenterar journalsystemet TakeCare och det är meriterande om du arbetat i TakeCare tidigare. Tjänsten kan innebära arbete inom alla våra mottagningar.

Övrigt:
Arbetstider: måndag till fredag 08:00-17:00
Löpande urval av inkomna ansökningar kommer att ske under ansökningstiden.

Anställningsvillkor:
Enligt överenskommelse. Heltid. Timanställning. Vi har kollektivavtal. Friskvårdsbidrag.

Kontaktpersoner:
Addnan Jwayed, verksamhetschef
E-post: addnan.jwayed@qualicare.se
Mobil: 073-528 82 11

Elin Holm, vårdadministrativt ansvarig
E-post: elin.holm@qualicare.se
Mobil: 070-374 62 19

Ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 30 augusti 2020.
Mejla din ansökan till: info@qualicare.se
Märk din ansökan med Gynekolog

Sista ansökningsdagen är den 30 augusti 2020. Märk din ansökan med ”undersköterska”.

Välkommen med din ansökan!