Urolog

Urolog

Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver idag Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus, Haninge vårdcentral och Qualicare Specialistvård Handen. Vi håller just nu på att utöka vår verksamhet vi Handens Närsjukhus.

Vi finns söder om Stockholm och har goda kommunikationer till samtliga verksamheter.

Om dig:
Vi söker dig som specialist i urologi. Det är meriterande om du kan tänka dig att vara medicinskt ansvarig för verksamheten.

Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ och dess unika behov. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska. Vi dokumenterar journalsystemet TakeCare och det är även meriterande om du arbetat i TakeCare tidigare.

Dina arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som specialistläkare på en urologisk mottagning.

Vi kan erbjuda en flexibel anställning med mycket goda villkor för rätt person. Tjänsten innebär arbete i våra lokaler vid Handens närsjukhus.

Övrigt:
Arbetstider: måndag till fredag 08:00-17:00
Löpande urval av inkomna ansökningar kommer att ske under ansökningstiden.

Anställningsvillkor:
Enligt överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning, sex månaders provtjänstgöring tillämpas. Vi har kollektivavtal. Friskvårdsbidrag.

Kontaktpersoner:
Addnan Jwayed, verksamhetschef
E-post: addnan.jwayed@qualicare.se
Mobil: 073-528 82 11

Ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 30 oktober 2020.
Mejla din ansökan till: ansokan@qualicare.se
Märk din ansökan med Urolog

Välkommen med din ansökan!